Devlet Katkısı Ödemeleri

DEĞERLİ İŞLETMELERİMİZ,

→→ 01 AĞUSTOS 2023 TARİHİNDEN İTİBAREN;

****  9'uncu, 10'uncu ve 11'inci SINIFLAR İÇİN: 3.425,00 TL ,

**** 12'inci SINIFLAR ve USTALIK TELAFİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ (LİSE VE DAHA ÜSTÜ MEZUNLAR) İÇİN : 5.705,00 TL ÖDENECEKTİR.

NOT: BU MİKTARLARIN  ALTI KABUL EDİLMEYECEKTİR.

ÖNEMLİ NOT

**** TEMMUZ AYINDA İŞLETMELERİMİZ; 11'İNCİ SINIFTAN 12'İNCİ SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE, e-MESEM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİNDE 12'inci SINIF OLARAK GÖZÜKMEDİKLERİNDEN ve SINIF ATLATMA İŞLEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE DAHA HENÜZ YAPILMADIĞINDAN DOLAYI, 11'inci SINIF  ÇIRAK ÖĞRENCİ OLARAK TEŞVİK PARASI YATIRACAKLARDIR.

SÖZ KONUSU DURUM İLE İLGİLİ BİR GELİŞME YAŞANMASI DURUMUNDA  GEREKLİ BİLGİLENDİRMELER ANLIK OLARAK PAYLAŞILACAKTIR.

AÇIKLAMALAR

1- İşveren hesaplarına Devlet Katkısı Ödemeleri her ayın 25'i ile 30'u arasında yapılacaktır.

2-  Her ayın 1'i ile 6'sı arasında kurum müdürlüğümüze öğrenciye maaş ödemesi yaptığını banka dekontu ile bildirmeyen işletmeye ödeme yapılamaz.

3- Dekont iş ve işlemleri bizzat işletmeler tarafından takip edilmelidir.

4- Devlet Katkısı Ödemeleri, VELİ-ÖĞRENCİ-İŞLETME arasında yapılan hukuki sözleşmenin kurum müdürlüğümüzce onaylandığı tarihten itibaren, 1 (Bir) ay geçmeden yapılması söz konusu değildir.

5- Resmi olarak işletme öğrencinin olmadığı, mesleki eğitim çalışmalarının yapılmadığı bir dönem için işletmeye Devlet Katkısı Ödemesi yapılamaz.

6- Sağlık raporları ve devamsızlıklar otomatik olarak sistem tarafından düşülerek ödeme yapılır.

Yayın: 18.07.2023 - Güncelleme: 20.07.2023 19:12 - Görüntülenme: 162