İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi Paşaalanı Mah. Cemal Kutay Cad. No1 BALIKESİR
Vizyonumuz, Ahilik anlayışı ile mesleki eğitimi geleceğe taşımaktır.
Misyon
Misyonumuz, halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı arttırmak için; mesleki eğitim perspektifi içerisinde, her toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek mesleki eğitim programları uygulamak, iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu çırak, kalfa, usta ve usta öğreticilerin yetiştirilmesini sağlamak ve öğrencilere hayatlarını kazanmalarını sağlayacak bir meslek edindirmektir.
Öğrenci :1919
Öğretim Şekli :Tam gün-Tam yıl
Derse Başlama:08.30 Öğle Arası:12.30-13.15 Ders Bitişi:17.15
Ulaşım
Balıkesir Toplu Taşıma Merkezi´nden otobüs terminaline giden bütün araçlar okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri
İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi Paşaalanı Mah. Cemal Kutay cad. No:1 BALIKESİR
Merkez