Nis

İş Pedagojisi (Usta Öğreticilik) Eğitimleri 17 dersten oluşmaktadır.

**** DEVLET KATKISI ÖDEMELERİ USUL ve ESASLARI;

Ekm

ÖNCEKİ ÖĞRENMELERİN TANINMASI, DENKLİK VE ÖLÇME DEĞERLENDİRME İŞLEMLERİ YÖNERGESİNE GÖRE BAŞVURU ŞARTLARI

**** DENKLİK İŞLEMLERİ ÇİZELGESİNE (PDF) ULAŞMAK İÇİN T I K L A Y I N I Z ****

Şbt

Öğrencilerimizin devamsızlık nedenlerini araştırmak ve önlemek amacıyla "Okulumuz Öğrenci Devamsızlıklarını Önleme, Müdahale ve Yölendirme Komisyonunca" anket hazırlanmıştır.

okul-hareketli-resim-0027(ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIKLARI ANKETİ İÇİN T I K L A Y I N I Z!)

Şbt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimleri:

Kalfalık ve Ustalık e-Sınavı Ders İçerikleri; MEGEP sayfasında yer almaktadır.

İşletmelerimizin ve Velilerimizin Bilmeleri Gereken Hususlar

Ekm

Öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, değer ve tutumlarının gelişimini destekleyen, etkili öğrenme ve öğretme ortamları oluşturmada öğretmene destek sağlayan "Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG)" uygulaması ile öğretmenlerimiz ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik eğitimleri, kendi okullarında alıyorlar. FAALİYETİ

Saygıdeğer İşletme Yetkilisi ve Kıymetli Velilerimiz;

Okulumuz ile sözleşme imzalayarak işletmenizde çalıştırdığınız çırak ve kalfa öğrencilerimiz adına sizlere teşekkür ederiz.

Sözleşmede ve mevzuatlarda yazılı olan konular hakkında bilmeniz gereken hususları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Haz

12. Sınıf Öğrencilerimizin Sigorta Çıkışları 16 Haziran 2023 Tarihi İtibari İle Yapılmıştır.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Nisan dönemi Öğretmen Mesleki Çalışma Programı; 17-20 Nisan tarihleri arasında Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden uzaktan eğitim yoluyla yapılacaktır..

Nis

Gelişen teknolojiye paralel olarak öğretim teknikleri farklılaşmakta ve dijital ortama taşınmaktadır. Gençlerin dijital öğrenmeye yatkınlığı, kullanım alışkanlıkları ve tercihleri göz önünde bulundurularak Genel Müdürlüğümüz tarafından "Dersler Cepte"Mobil Uygulaması hazırlanarak öğretmen ve öğrencilerin erişimine açıldı. Hazırlanan mobil uygulama Android ve IOS platformlarında çalışabilecek şekilde geliştirildi.