Okul Kıyafetlerimiz

OKUL KIYAFETLERİMİZ

Çırak öğrenci kıyafetlerinde sadelik, temizlik, bakım ve uyum esastır.

ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN;

PANTOLON: Temiz, Bakımlı ve Sade; Kumaş-Kadife-Keten-Kot vb. (Düşük Bel Olmayacak) (Koyu Renk Pantolonlar Tercih Edilecektir)

GÖMLEK-KAZAK-TİŞÖRT: Temiz, Bakımlı ve Sade; Koyu Renk Olanlar Tercih Edilecektir.

KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN;

PANTOLON: Temiz, Bakımlı ve Sade; Kumaş-Kadife-Keten-Kot vb. (Düşük Bel, Tayt Olmayacak) (Koyu Renk Pantolonlar Tercih Edilecektir)

ETEK: Gri veya Siyah Kumaş; Etek Diz Altı Olacak

Kız Öğrenciler İçin; Saçlar Temiz ve Düzgün Taranmış Olup Uzun Olması Halinde Örülür veya Arkaya Toplanarak Bağlanır. Makyaj Yapılmaz. Yüzük, Küpe, Kolye, İğne ve Bilezik Gibi Süs ve Ziynet Eşyası Takılmaz.

Erkek Öğrenciler İçin; Saçlar Taranmış ve Temiz Olur. Ense Düz Olup Sakal ve Bıyık Bırakılmaz. Zincir, Kolye, Yüzük vb. Ziynet Eşyası Takılmaz.

Veysel TURAN

25-01-2023