Ock

Ülkemizde her yıl Ocak ayının ikinci haftasında (08-14 ocak 2024) Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri düzenlemektedir

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı, 2023 ARALIK Dönemi Kalfalık ve Ustalık Sınavlarının sonuçları açıkladı.

Ara

Okulumuz Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü'nün katkılarıyla ilimiz Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan EKOS İNERJİ Fabrikasına teknik gezi düzenlendi.

Ara

Okul Sporları kapsamnında Balıkesir Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'nde yapılan liseler arası KİCK BOKS Turnuvası'nda, okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı 9/F3 Sınıfı öğrencisi Ali Efe GÜRLEK; bütün rakiplerini yenerek 1'inci olmuştur.

Ara

Mevlana’nın vefatının yıl dönümü sebebiyle her yıl Aralık ayında Mevlana Haftası (07-17 Aralık) kutlanır.

Eyl

2023 ARALIK Dönemi Kalfalık ve Ustalık Sınavları; 01 - 20 ARALIK 2023 Tarihleri arasında yapılacaktır.

Kas

Sonsuz sevgi, fedakârlık ve bilginin ışığı ile nesiller yetiştiren çok değerli öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü" okulumuzda düzenlenen programla coşku ile kutlandı.

Kas

Okulumuzu muhtelif zamanlarda ziyaret ederek bizleri ziyadesiyele memnun eden ve onurlandıran çok değerli konuklarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Orta Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği

Kılık-kıyafet MADDE 208-

Okullarda; 26/11/2012 tarihli ve 2012/3959 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik hükümlerine uyulur.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete intikalinin  85'inci yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğine göre;

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılı kutlamaları yurt genelinde yapılan etkinliklerle başladı.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı, 2023 EKİM Dönemi Kalfalık ve Ustalık Sınavlarının sonuçları açıkladı.

Ekm

Okul Aile Birliği’nin 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 25 Ekim 2023 tarihinde Çarşamba günü saat 16:30’da okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Eyl

Öğrencilerimizin, 2023 Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Sonuçları açıklandı.