May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı, Haziran dönemi Ustalık Telafi Programı Beceri Sınavları; 03-19 HAZİRAN 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

May

19 Mayıs 1919 Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, Samsun'a çıkışının ve milli mücadelenin başlamasının 104'üncü yıldönümünde; Büyük Türk Milleti'nin Büyük Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Ustalık Telafi Programında İşletmelerde Meslek Eğitimi Öğrenci Dosyası;

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Başvurusu;

Şbt

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı ŞUBAT Dönemi Sorumluluk Sınavları; 06-17 ŞUBAT 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

Okul Tanıtım Günleri kapsamında okulumuzu ziyaret eden öğrencilerimize, Mesleki Eğitim Merkezlerinin tanıtımı ile ilgili, merkezimiz Rehberlik Servisince kapsamlı tanıtım ve bilgilendirme programları yapılmaktadır.

Eyl

Karesi Kaymakamımız Sayın Metin ARSLANBAŞ ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami GÜNNÜ kurumumuzu ziyaret ederek, hizmet binamızın son durumu hakkında bilgiler aldılar.

Beceri Sınavları ve Sınav Kriterleri

e-Sinav İşlemleri

Eyl

13-19 Eylül 2022 Ahilik haftası ilimizde gerçeklşetirlen bir dizi etkinliklerle kutlandı.